23 Haziran 2014 Pazartesi

Daemon Tools indir

Mükemmel bir sanal CD / DVD sürücü emülatörü

Veri depolamak için CD veya DVD'ler bir dizi kullanırsanız, ISO, NRG, CCD, CDI, MDS veya BWT formatlarında resim dosyalarına dönüştürerek, disklerin yedekleme yapmak için yararlı olabilir.

Daemon Tools CD / DVD oyuncuların varlığını taklit sanal cihazlar oluşturmak, fiziksel olarak mevcut diskleri kalmadan (okuyun) bu dosyaları mount sağlar. Bu hem zaman (diskleri yakmak gerek yok) ve diskleri (daha az karmaşa) tasarruf anlamına gelir.

Bir anda Dağı görüntüleri
Daemon Tools ile, bir veya daha fazla sanal sürücüler oluşturabilir, bunu bir harfi atamak, ve fiziksel olarak hazır olması için bir disk ihtiyaç duymadan içeriklerini keyfini, en popüler formatları görüntü dosyaları yükleyebilirsiniz.

Resim dosyalarının içine transfer edilmiş CD'leri okuyabilir böylece Daemon Tools bile en yaygın koruma sistemleri taklit edebilirsiniz. İhtiyacınız olduğunda program aynı zamanda sistem tepsisinden kolayca erişilebilir.

Sanal sürücü oluşturmak için en iyi yazılım
Daemon Tools sanal sürücüler oluşturabilir, mevcut en etkili programlardan biri arasında kesinlikle. Bu kullanımı kolay ve mükemmel bir öykünme garanti edemez.