23 Haziran 2014 Pazartesi

Photo! Editor indir

Kolay bir şekilde düzenleyebilir ve fotoğrafları optimize

Fotoğraf! Önceden Fotoğraf Toolkit olarak bilinen editörü, size bir çift tıklama dijital görüntüleri düzeltmek ve optimize edebilirsiniz hangi ile temel bir rötuş aracıdır.

Fotoğraf düzenleme özellikleri
Bu fotoğraf editörü en önemli özelliği görüntü dosyası bağlam menüleri için yepyeni bir komut grubu ekler demektir, Windows Gezgini, ile sorunsuz entegrasyon. Bu komutlar Fotoğraf başlatmak için izin! İlk programı açmak zorunda kalmadan hemen Editörün temel araçları.

Fotoğraf dahil olan araçlar için olduğu gibi! Editör, bu oldukça basit bir program. O dedi, Foto! Editör,, renkleri optimize kırmızı göz kaldırma ya da lekeler, kırışıklıklar ve diğer hafif kusurlar kişinin cildi temizleyerek gibi küçük rötuş görevler için mükemmel çalışıyor. Diğer araçlar dahil bir örnekleme / kırpma programı, bazı gerçekten harika ışık efektleri ve fotoğraflarınızı bir komik geçişin etkisi uygulamak için bir karikatür araçtır.

Kusurlu tarama
Fotoğraf için tek dezavantajı! Editör küçük resimlerini kullanarak klasörün içeriğine göz atmak için yolu yoktur olmasıdır. Bu fotoğraf dosya adları yeterince açıklayıcı değilse, sadece onlar uygun resim hangi öğrenmek için tek onlara birini tıklatın gerekecek demektir.

Eski görünüm ve özellikleri
Fotoğraf rağmen! Editör, kırmızı göz düzeltme renk artırılması ve hatta caractures oluşturmak için araçlarına kolay erişim sağlar, onlar hala çok temel hissediyorum. Tasarım çok tarihli olduğu gibi Picasa gibi ücretsiz uygulamalar gelişmeye devam nerede uygulaması, düz düşer nerede arayüzü.

Tüm
Fotoğraf! Editör dijital görüntüleri düzeltmek için basit, hafif ve kolay kullanımlı fotoğraf editörü arayanlar için mükemmel bir seçimdir.

Notlar
Fotoğraf! Editör Photo Toolkit yeni adıdır.